12 september 2021, 25ste Hilvertocht

RTCH Hilvarenbeek organiseert op zondag 12 september 2021 voor de 25e keer de Hilvertocht.

Wij voelen dat als een jubileum en hebben ons best gedaan om weer leuke routes te verzorgen. Fietsplezier voor iedereen.

U kunt op de stadsfiets of e-bike een zorgeloos rondje van 25 of 50 km rijden door het Brabantse land of met de racefiets even flink uitpakken op de 75 en 100 km routes, het kan allemaal.

Tussen 8:30 en 14:00 uur start u bij de Flierefluiter, Groot Loo 8, 5081BL Hilvarenbeek,voor een afstand naar keuze, 25, 50, 75 of 100 km. De tochten zijn duidelijk uitgepijld en bij de start krijgt u een routebeschrijving mee waarop puntsgewijs vermeld is waar u links- of rechtsaf moet gaan of rechtdoor.

Op verzoek wordt de route bij de startlocatie op uw GPS apparaat gezet.

Even kort over de routes en speciaal over de splitsingen. Deze zijn met duidelijke borden aangegeven dus u  mist ze zeker niet.

Bij de Flierefluiter starten we allemaal in dezelfde richting en gaan via de Biest richting Moergestel waar de 25 km route bij de Broekzijde RA gaat en de drie andere routes LA. Bij de Oude Grintweg aangekomen gaat de de 50 km RA en de 75 en 100km gaan LA.

De laatste splitsing is bij Olland. Hier gaat de 100 km  rechtdoor naar Schijndel en de 75 km RA richting Sint Oedenrode.

Daarna komt alles weer bij elkaar. De 100 km en 75km gaan bij St Oedenrode samen verder en komen in de buurt van Oischot op de route van de 50 km. Samen fietsen zij via de Baest naar de Haghorst waar zij de 25 km rijders weer zien. Met allen op weg naar de Flierefluiter want…

Zoals u weet is er altijd een gratis loterij aan de Hilvertocht verbonden, dus bewaar uw lotje en

controleer bij terugkomst bij de Flierefluiter even of u in de prijzen bent gevallen.

Wij wensen u veel plezier.

voor meer info en voorinschrijving zie www.fietssport.nl