LIDMAATSCHAP
Indien u wenst lid te worden van onze vereniging, dan meldt u zich aan bij de secretaris. (contactformulier)U kunt er ook voor kiezen eerst vrijblijvend een paar ritten mee te fietsen om te kijken of het iets voor u is.

Nieuwe leden ontvangen een koersbroek en zomershirt in de clubkleuren. Tijdens deelname aan de officiële clubritten is het dragen van het clubtenue verplicht. Voor de verdere beschikbaarheid en de prijzen van clubkleding e.d. (lange broek, shirt lange mouwen etc.) kunt u het beste contact op nemen met onze penningmeester.

CONTRIBUTIE(basis seizoen 2019)
€ 50,– per jaar voor leden vanaf 18 jaar.
Alle fietsevenementen zijn gratis met uitzondering van het jaarlijkse clubuitstapje. Hiervoor wordt aan de deelnemende leden een eigen bijdrage gevraagd.

Tevens kunt u zich via RTCH opgeven als lid van de NTFU. Hiervoor moet wel een separate contributie van € 38,50 per jaar betaald worden. Ook voor de hoogte van de N.T.F.U. contributie en indien gewenst de premie voor een uitgebreide verzekering neemt u het beste contact op met de penningmeester.

Indien u zich tussentijds, zonder medische reden, afmeldt als lid ontvangt u géén restitutie, in welk zin dan ook.

Algemene Leden Vergadering
Elk jaar wordt er begin februari een Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden. hier wordt tevens de rittenkalender voor weg en MTB ritten voor komende jaar bekend gemaakt.

REGELS
Zij die met de vereniging meefietsen worden geacht zich aan de verkeersregels te houden. Er wordt verondersteld dat elk lid een W.A.-verzekering heeft afgesloten. Bovendien verwacht de vereniging dat men alleen met deugdelijk materiaal aan de ritten deelneemt. Het dragen van een valhelm is verplicht.
HET BESTUUR VAN DE VERENIGING AANVAARDT GEEN ENKELE AANSPRAKELIJKHEID VOOR ENIG LETSEL OF ANDER ONGEMAK ONTSTAAN DOOR DEELNAME AAN ENIG (RTCH-)EVENEMENT.

SPONSORING
Onze vereniging wordt gesponsord door:
- Henk Baars Bike Sports
- Café Gouden Carolus

ONS MOTTO
“samen uit/samen thuis”

PROGRAMMA
Naast de wekelijkse toertochten worden er ook bijzondere fietsevenementen (BFE’s) geörganiseerd. Deze BFE’s verschillen op een aantal punten van het standaardprogramma. Zo zijn met name deze ritten aanmerkelijk langer en er rijdt indien nodig een volgauto mee. Bovendien wordt er gereden achter zgn. “voorrijders”. De BFE’s worden uitgezet door de weg of MTB commissie. Daarnaast worden onder auspiciën van de NTFU de Hilvertocht en Bikse Bos en Heidetocht georganiseerd.

zie clubinfo voor meer info over het vaste programma.